Selecteer een pagina

Instore reclame | Decoratie

 

 

 

 

 

In-Store

Instore reclame is reclame maken in de winkel of uw bedrijfspand. Als u uw klanten ontvangt dan wilt u toch ook dat zij zich op hun gemak voelen? Met instore reclame en decoratie, kunt u dat uitstekend bereiken. Instore reclame en decoratie past zeker binnen uw corporate identity management, want met instore reclame en decoratie komen de meeste klanten meteen terecht in uw product- en merkbeleving.

Wat is nu instore reclame?

Instore reclame betreft alle reclameuitingen die in uw zaak opvallen om de klant aan te zetten tot het kopen van uw producten. Instore reclame en winkelreclame valt op en verfraait uw interieur. Reclame producten voor instore reclame en winkelreclame. Wij kunnen onderstaande producten in uw huisstijl toepassen ten bate van uw in store reclame:

Toepassingen

Banners zoals een Scrolling banner, Roll up banner, X-Banner, Outdoor banner, L-Banner, Presentatiewanden, Presentatiebalie, Verlichte presentatie displays, Kliklijsten, Stoepborden, Reclameborden, Spandoeken, fotospandoek, Canvas, Posters, Stickers, Bevestigingsmaterialen, Displays, Full colour (licht)wandpanelen, Full colour posters, Wanddecoraties, Freesletters, Schapkaarten, Foldersystemen

Wandbekleding (DsignWrap)

Uw kantoor, hotel, slaapkamer of bedrijfspand opknappen een grote investering? Nu niet meer!

Top to Bottom

Met ons speciale Top to Bottom end to end naadloze wandbekleding (geprint geprint fotobehang), is elke ruimte snel te veranderen in een eigentijdse en plezierige omgeving om te werken, te verblijven en te recreëren. Naast de zeer hoge kwaliteit print, kunnen wij ook de montage van de wandbekleding verzorgen, door heel Europa.

Duurzaam

DsignWrap is een prachtig maar vooral duurzaam materiaal. Het is relatief stoot- en krasvrij en tevens afneembaar met water. Ideaal geschikt voor horecagelegenheden, ziekenhuizen, kantoorpanden of winkels. De achterkant van DsignWrap is grijs, zodat eventuele ondergrond niet doorschijnt. Een ander groot voordeel is dat DsignWrap tot 500 cm breed (en 30 meter lang) naadloos te printen is.